Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

VIDEO | FCSB dă lovitura la Craiova! Gol la debut pentru Tsoumou! Oltenii n-au șutat pe poartă

Sunday, 15 September 2019, 19:16 Sursă: REALITATEA.NET

UPDATE 22:55 Universitatea Craiova - FCSB 0-1 (Tsoumou 88')

La debutul lui Victor Pițurcă, Universitatea Craiova n-a șutat pe poarta adversă.

Suporterii au creat o atmosferă fantastică în tribune.

Golul și cele mai importante ocazii pot fi văzute pe site-ul realitateasportiva.net.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pițurcă a fost numit după etapa a 8-a și a făcut imediat trei transferuri. Andrei Ivan, Alexandru Mățel și fundașul sârb Uros Cosic au semnat cu Universitatea, iar primul va fi, probabil, titular astăzi.

De partea cealalată, FCSB l-a adus pe Cristi Manea, însă fundașul dreapta nu e disponibil.

Vintilă l-a lăsat acasă pe Harlem Gnohere, care a „rupt” cântarul la teste. De asemenea, nici Salomao n-a făcut deplasarea.

Echipele probabile: 

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Martic, Bălașa, Acka, Vătăjelu – Ivanov, Cicâldău, Mateiu – A. Ivan, Markovici, Mihăilă.î

FCSB: Bălgrădean – V. Crețu, Planic, I. Cristea, Panțâru – Vână, Pintilii, Oaidă – Ad. Popa, Fl. Tănase, Fl. Coman

DECLARAȚII:

Meciul este deschis oricărui rezultat. Eu zic că avem un avantaj mare, publicul care este lângă noi şi ne va susţine pe toată durata partidei. Nu trebuie să fie emoţii, trebuie să fim bucuroşi că stadionul este arhiplin, lumea este dornică de spectacol, de rezultate bune. Eu vreau să jucăm şi cu acel entuziasm, cu acea bucurie de a juca în faţa a 30.000 de spectatori. Lumea aşteaptă mult de la momentul venirii mele„, Victor Pițurcă – manager general Universitatea Craiova.

„A fost binevenită această pauză, dar mai avem mult de muncă. Nu poți face în două săptămâni o muncă de câteva luni. Dar suntem pe drumul cel bun. Vreau să am surprize pentru nea Piți. E un jucător accidentat care poate juca, dar nu vreau să spun. Nu vreau să dau asemenea informații.

„Meciul cu Craiova va fi foarte frumos. E primul meci al domnului Pițurcă acasă. Va avea un public extraordinar, dar eu am un grup de jucători foarte bun. Pentru mine e o provocare. Mă bucur că întâlnesc asemenea adversari. Așa cresc și eu. Craiova e o echipă ultraofensivă. M-aș bucura pentru jucători dacă vom câștiga”- Bogdan Argeș Vintilă, antrenor FCSB.

Meciul U Craiova - FCSB este LIVE VIDEO BLOG pe realitateasportiva.net de la ora 21:00.

Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT