Le bagă bețe-n roate! Situație complicată în cazul Oaidă la FCSB!

Sunday, 23 June 2019, 13:26 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Valeriu Iftime a avut o discuție cu Gigi Becali și i-a propus ca mijlocașul Răzvan Oaidă să rămână la Botoșani până în iarnă, anunță Realitatea de Botoșani.

Răzvan Oaidă (21 ani) a fost vândut sezonul trecut la FCSB, iar FC Botoșani a încasat 750.000 de euro. Venind după o accidentare gravă, mijlocașul a fost lăsat la echipa din Moldova până la finalul sezonului, însă a evoluat foarte puțin.

”L-am rugat pe domnul Becali să-l lase pe Oaidă până în iarnă la mine. La mine joacă. El poate face un cuplu de mijlocași cu Rodriguez. Dacă joacă la mine 14-15 etape, din iarnă poate juca la FCSB. O să-l țină pe dreapta și nu o să facă nimic. El a spus că va juca la FCSB. Eu vreau să joace”, a spus Valeriu Iftime.

Până acum, trei jucători au plecat de la FC Botoșani la FCSB dar niciunul nu a reușit să se impună. Este vorba de Cătălin Golofca, Olimpiu Moruțan și Mihai Roman.

”Ei au fost soluții de avarie pentru domnul Becali. Golofca a fost luat pentru meciurile din Europa League, că va avea spații. Dă 400.000 dar dacă intră în grupe are nu știu câte milioane de euro.” Citește continuarea pe realitateasportiva.net.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri