Coronavirus - România: 241339 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ivo Karlovic (Croația), principal favorit la BRD Năstase Țiriac Trophy 2016

Wednesday, 09 March 2016, 18:24 Sursă: REALITATEA.NET

Bogdan Enoiu, director McCann Bucharest, a precizat, joi, la o conferință de presă, că ediția din acest an aduce în România nume sonore din tenisul mondial: ''Vor veni la București Ivo Karlovic, Guillermo Garcia-Lopez, Marcos Baghdatis etc. Vreau să anunț că Horia Tecău și Florin Mergea vor face pentru prima dată echipă în circuitul ATP''.

Din cauza condițiilor de securitate, terenul central de la Arenele BNR nu va putea fi folosit, toate meciurile urmând să fie programate pe terenuri secundare, au anunțat organizatorii turneului.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim, începând de săptămâna viitoare. Prețurile tichetelor variază între 20 și 75 de lei. Intrarea va fi liberă pentru publicul larg în zilele de calificări, respectiv 16 și 17 aprilie. Juniorii de până la 16 ani legitimați la cluburile de tenis, copiii de vârstă preșcolară, elevii, studenții și pensionarii beneficiază de acces liber și în primele zile ale turneului de la București, respectiv 18-21 aprilie, în limita a 400 de intrări pe zi.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT