Coronavirus - România: 32948 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ion Ţiriac, afirmaţie-ŞOC. Moment de sinceritate: "Sunt arogant, megaloman şi fără respect"

Friday, 27 April 2018, 11:11 Sursă: REALITATEA.NET

De remarcat, din 1984 până în 1993 a fost managerul lui Boris Becker, tenisman de clasă mondială.

"Eu, ca să îmi pot da cu părerea despre un jucător de tenis, trebuie să stau cu el o săptămână şi să-l văd. Să văd cum se trezeşte, cum merge pe stradă, cum mănâncă, cum ţine racheta şi cum îşi face acele patru, până la şase ore de antrenament pe zi!

I-am făcut pe toţi... Cu tot respectul, dacă există un domeniu în care sunt arogant, megaloman şi fara respect este ăla de antrenor de tenis. Nu cunosc niciunul, în afară de Harry Hopman care a murit şi care mi-a fost antrenor, căpitan de echipa la prima Cupă Davis, când am jucat semifinală în Anglia. M-a fâcut sâ câştig de pe jumătate de teren semifinala aia. Pe jumătate de teren am jucat pentru că aşa a vrut el. Nu l-am plătit, n-am făcut nimic. Era prieten mare cu noi...

Jobul, meseria de antrenor de tenis este foarte dificilă. În special dacă ai un jucator mare, în special dacă esti foarte bine platit şi în special daca nu ai personalitatea mai mare decat jucătorul sau jucătorul să fie atât de inteligent şi să îşi dea seama că dacă te-a luat ca antrenor şi te plăteşte în halul ala, atunci ştii mai multe decît el", a declarat Ion Ţiriac pentru Telekom Sport.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT