Coronavirus - România: 28582 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Influențe politice uriașe în fotbalul românesc! “Suntem o țară de acoperiți”

Sunday, 31 May 2020, 20:08 Sursă: Realitatea.NET

Adrian Porumboiu a declarat că echipa pe care a patronat-o, FC Vaslui, a fost dezavantajată de aceste cercuri de interese de la vârful fotbalului.

Fostul mare arbitru a făcut referire și la legăturile politice ale președintelui FRF, Răzvan Burleanu.

“M-am uitat recent la meciurile Vasluiului și nu-mi vine să cred cum de nu am câștigat campionatul. Nu știu dacă mai sunt jucători la noi de valoarea celor care au fost la Vaslui. Dau doar câteva nume, Adailton, Wesley, Sânmărtean. Dar nu eram pe o anumită listă.

Nu putem să spunem că politicul a fost în afara acestor jocuri. Suntem o țară de acoperiți! Cei care au oferit bani, n-au riscat, pentru că erau acoperiți. Au luat bani cei care dădeau soluțiile atunci, cei care dirijau arbitrii… credeți că s-a făcut totul pe simpatii, pe ochi frumoși?

Vechea gardă e noua gardă, în afara președintelui FRF. Au rămas pe la comisii aceleași personaje, majoritatea. Nu s-a schimbat nimic, s-a pus o altă machetă. S-a schimbat doar decorul, interiorul e același.

Dintotdeauna a fost implicarea politicului. De curând a devenit mai evidentă și cu măsuri mai bine așezat, în anumite laboratoare. Dâncu e priceput la treaba asta. Din păcate, ce s-a întâmplat la fotbal se întâmplă în întreaga societate. Dâncu l-a luat pe Burleanu, nu invers. Dâncu s-a folosit de toate mecanismele“, a spus Adrian Porumboiu la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus.

Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT