Handbalista Cristina Neagu, nominalizată de IHF la titlul de jucătoarea anului 2015

Monday, 09 May 2016, 23:26 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Potrivit site-ului IHF, care a lansat voturile pentru fani şi reprezentaţii media, la titlul de cea mai bună jucătoare a anului 2015 sunt nominalizate Cristina Neagu, Heidi Loke şi Nora Mork (ambele din Norvegia), Nycke Groot (Olanda) şi Karolina Kudlacz (Polonia).

La masculin au intrat în cursă Mikkel Hansen (Danemarca), Nikola Karabatici (Franţa), Thierry Omeyer (Franţa), Rafael Capote (Qatar) şi Domagoj Duvnjak (Croaţia).

IHF nu a anunţat însă care este termenul limită pentru exprimarea voturilor fanilor şi reprezentanţilor media, care o pot face la adresa httphttp://ihf.info/en-us/mediacentre/voting/playeroftheyear2015.aspx, precizează News.ro.

În 2015, Cristina Neagu a câştigat Liga Campionilor, cu Buducnost Podgorica şi a fost şi golghetera competiţiei, cu 102 goluri, iar la nivel de echipă naţională a obţinut medalia de bronz la Campionatul Mondial din Danemarca.

Ea a mai fost aleasă cea mai bună jucătoare a lumii în 2010, fiind nominalizată la aceeaşi distincţie şi pentru anul 2014, dar atunci a ieşit pe locul 2 în topul votanţilor.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri