Gigi Becali l-a umilit pe Dică după eşecul cu Sepsi şi i-a găsit deja un înlocuitor

Thursday, 06 December 2018, 11:04 Sursă: REALITATEA.NET

Sepsi Sf. Gheorghe a învins vicecampioana FCSB cu scorul de 4-2 (2-0), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 18-a a Ligii I.

Adaugă părerea ta

FCSB ere neînvinsă de cinci etape, în care avea patru victorii şi un egal. Sepsi OSK nu a pierdut în ultimele patru etape, obţinând două victorii şi două egaluri. În tur, FCSB s-a impus cu 2-0.

Gigi Becali a punctat după meci că n-are de gând să-l demită pe Nicolae Dică, însă vorbele şi acţiunile patronului FCSB spun altceva.

"Nu-l dau afară pe Dică, îl iubesc ca om. Ca antrenor, n-am ce să spun despre el. Echipa asta trebuia să joace şă să câştige campionatul la 15 puncte diferenţă. Coman nu creşte! Niciun jucător nu creşte. Care e problema? Cum joacă Gaz Metan? Că joacă ca benzina, nu ca gazul. Şi la mine, unde e kerosen, nu arde deloc. Cum? Să-mi spună cineva cum. Dică, dacă tu le-ai spus şi ei n-au înţeles, e problema ta. Eu îmi cer iertare faţă de Dică, dar spun ce gândesc, nu pot să mint", a spus Becali la Digisport.

Gigi Becali deja i-a găsit înlocuitor lui Dică, iar cel mai probabil din primăvară echipa va fi antrenată de Mihai Teja, care a făcut minuni cu un lot modest, la Mediaş.