Gică Hagi s-a dezlănţuit. L-a atacat pe Gigi Becali aşa cum n-a mai făcut-o vreodată

Friday, 05 May 2017, 17:14 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Patronul de la Viitorul s-a enervat din cauza comentariilor dinspre FCSB, grupare ai căror oficiali au insinuat ceva necurat în victoria constănţenilor cu Astra, 3-2, de săptămâna trecută.

Gică Hagi i-a răspuns lui Gigi Becali, pe care îl acuză de lipsă de respect. Aduce și el aminte de relația pe care o are patronul roș-albaștrilor cu cei de la Astra.

“Este lipsă de respect faţă de copiii aştia, nu pot să câştige un meci că imediat se aruncă ceva. Nu au probe, dar zic. Noi am tăcut şi am jucat. Probabil că acum sunt speriaţi că avem şi noi şansa noastră de a câştiga titlul, o şansă unică, dar făcută pe multă muncă.

“S-a început cu vorbe şi vorbuleţe. De la noi, nu era nimeni, de la celelalte combatante erau toţi. Noi contăm? Fiecare zice de noi ce vrea, iar noi nu am spus niciodată nimic de ei şi nici nu i-am jignit. Ei continuă să arunce.

Le-a zis bine Daniel Niculae. I-a răspuns bine patronului, frumos. Important este ce face Viitorul. Cum să câştige campionatul? Păi cine e Viitorul? Ce, are vreo şansă? Niciuna. Titlul e făcut, e câştigat. Noi mergem să participăm la Piteşti. Nu a încercat să se speculeze iar că dacă nu câştiga Steaua titlul nu o să mai cumpere jucători?

Şi ce dacă nu mai cumpără ei? Cumpără alţii de la mine. Este o luptă prea...şi nu vreau să intru în ea. Dacă s-au speculat şi meciurile cu Astra, ce să mai zic? Păi Steaua nu i-a bătut? Dinamo nu i-a bătut?

Astra cu Steaua aveau o relaţii împreună? Că eu aşa am văzut la televizor în ultima vreme. Eu eram la mijloc. Două săptămâni au făcut totul, ba îşi pun antrenor unui de la alții, ba îşi dau jucători. Şi s-au supărat că am câştigat noi! Ce să facem, să ne dăm la o parte? Asta înseamnă diversiune!“, a mai zis Hagi într-o conferinţă de presă.

 

 

 Adaugă părerea ta
Alte articole din: FOTBAL