Coronavirus - România: 209648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

DUMITRU DRAGOMIR. Revenire SENZAŢIONALĂ a lui DUMITRU DRAGOMIR

Wednesday, 22 January 2014, 11:01 Sursă: REALITATEA.NET

DUMITRU DRAGOMIR a dezvăluit că lucrează la un proiect de talk-show încă din momentul în care a aflat că nu va mai fi preşedinte al LPF.

"Am mai multe oferte, sunt nişte discuţii cu mai multe televiziuni şi în acest moment le analizez. Sunt pregătit să fac asta şi cred că o să fie ceva ce nu s-a mai făcut până acum în televiziunile din România. Să vedem, sper să mă pun de acord cu cineva, iar dacă una dintre părţi nu va fi mulţumită, sunt pregătit să-l fac singur. Pregătesc talk-show-ul pe care apoi o să-l vând către televiziuni", a declarat, pentru DUMITRU DRAGOMIR pentru Ring.

DUMITRU DRAGOMIR vrea să se implice şi în vânzarea drepturilor TV ale Ligii I: "Văd că acum se gândesc să vândă drepturile către televiziuni pentru că vechiul contract este în prag să expire. Dacă vor să îi ajut, îi voi ajuta cu mare plăcere. Am auzit că ar vrea TVR-ul să intre la licitaţie, dar nu cred. Ăia nu au după ce bea apă, darmite să cumpere meciurile din Liga I!".

"Cred că Gino Iorgulescu continuă ceea ce am făcut eu la LPF şi bine face. A declarat că a găsit mici probleme acolo în urma auditului pe care l-a făcut, dar sunt rezolvabile. Peste tot sunt probleme, dar când eram eu la ligă totul funcţiona ca uns", a mai spus DUMITRU DRAGOMIR.

Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT