Dominic Thiem, propunere incredibilă pentru Serena Williams, după scandalul de la Roland Garros

Tuesday, 11 June 2019, 20:32 Sursă: REALITATEA.NET

Dominic Thiem a evocat marţi posibilitatea de a juca un meci de dublu mixt cu Serena Williams după incidentul ce i-a opus la Roland Garros.

Adaugă părerea ta

Pe 1 iunie, când era în plină conferinţă de presă după victoria sa în şaisprezecimi de finală, Thiem a fost forţat de organizatorii turneului să-i cedeze locul vedetei americane, ce fusese învinsă în turul 3 pentru ultima oară în ultimii cinci ani, conform Agerpres.

Austriacul şi-a exprimat iritarea, estimând că acest capriciu reflectă "personalitatea rea" a jucătoarei cu 23 de titluri de Mare Şlem. În faţa indignării produse de aceste afirmaţii, el a asigurat ulterior că a "uitat" incidentul.

Ambiguu, el a indicat marţi că în semn de împăcare vrea să dispute un meci de dublu cu americanca, mai în vârstă ca el cu 12 ani.

"Ca răscumpărare, mi-ar plăcea mult să joc un meci de dublu mixt cu Serena la Wimbledon sau New York", a declarat el într-o conferinţă de presă la Viena.

Cel mai tânăr jucător din top 4 mondial, Thiem, 25 de ani, a atins pentru al doilea an consecutiv finala de la Roland Garros. La fel ca 2018, el s-a înclinat în faţa spaniolului Rafael Nadal (6-3, 5-7, 6-1, 6-1).