Coronavirus - România: 182854 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dezvăluiri despre costul şi aranjamentul coregrafiei, organizată de Dinamo la meciul Steaua-City

Wednesday, 17 August 2016, 21:12 Sursă: REALITATEA.NET

"Toată povestea a început de la meciul de Cupă terminat 2-2 (n.r. - partidă din semifinale, disputată la 20 aprilie), când voiam ca pe tribuna a doua să apară scris «M..e Steaua». Şi urma ca noi să nu facem altceva decât să fim de acord cu ei. Dar a fost timpul prea scurt şi am gândit-o mai bine pentru meciul cu City. Un suporter a plecat în Germania, de unde i-a sunat pe Gigi, pe Meme şi pe Argăseală de pe un număr de fix şi s-a prezentat cu numele fictiv Laurenţiu. A spus că este un suporter stelist şi că îi este ciudă că numai dinamoviştii fac coregrafii. I-a propus lui Gigi să-l lase fără bani să facă o coregrafie pentru meciul cu City, prin care să se marcheze împlinirea a 30 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni", a explicat fanul dinamovist.

Pentru a avea credibilitate în faţa conducătorilor stelişti, fanii echipei Dinamo au făcut un site, coreostil.de, al unei firme care nu exista. Pe site s-au postat fotografii cu coregrafii ale echipelor germane şi de la unele concerte. Pentru site-ul în limba germană fanii s-au consultat cu o profesoară de limba germană care i-a ajutat la redactarea unor acticole referitoare la activitatea "firmei" şi la "evenimentele" pe care le organizase aceasta. 

"Gigi şi-a dat acceptul şi aşa am fost lăsaţi cu o seară înainte să intrăm pe stadion şi să punem vestele. Vestele au fost băgate în pungi pentru a nu se observa conturul scrisului când stadionul era gol", a menţionat suporterul dinamovist, care a adăugat că el şi alţi fani au dus vestele la Arena Naţională cu o maşină pe care au colantat-o cu numele site-ului firmei fictive din Germania.

În pungile pe care suporterii stelişti le-au găsit pe scaune în Arena Naţională se aflau şi hârtii cu mesaje prin care fanii erau sfătuiţi să nu îşi dea vestele jos pentru că jucătorii Stelei trebuie să fie încurajaţi pe toată durata meciului.

Site-ul care le-a fost prezentat lui Gigi Becali şi conducătorilor stelişti a fost închis imediat după ce coregrafia a avut loc. 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT