Declaraţie surprinzătoare a lui Reghecampf despre Gică Hagi. Cine se aştepta la aşa ceva?

Wednesday, 14 June 2017, 22:52 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Fostul antrenor al FCSB-ului a rămas dezamăgit de prestaţia naţionalei noastre, sub comanda lui Christoph Daum. Surprinzător este că Laurenţiu Reghecampf l-a propus pe Gică Hagi pentru postul de selecţioner al României. Reghe şi Hagi s-au "înţepat" de câteva ori pe parcurusl campionatului precedent.

Fostul tehnician al celor de la FCSB a și explicat motivul.

"Eu când am spus că nu e bine să vină un antrenor străin care să nu cunoscă jucătorii de aici am fost foarte criticat. Putea veni un străin, dar unul care să știe campionatul românesc și ceea ce e la noi în țară.

Nu poți aduce un antrenor care nu cunoaște jucătorii și să-l pui să califice echipa dintr-o grupă extrem de dificilă, așa cum este cea a noastră. Nu cred că au avut strategia corectă.

Noi nu știm să jucăm defensiv. Nu am jucat vreodată bine defensiv. Noi trebuie să atacăm. Așa suntem noi, românii. Noi nu jucăm defensiv. E greu să vii să implementezi un sistem în care jucătorii nu știu ce au de făcut.

Nu putem spune că nu avem jucători buni! Ok, nu ne comparăm cu Germania. Dar cu Elveția, Austria, cred că avem șanse. Eu mi-aș dori un selecționer tânăr, dar care să aibă experiență, care să poată aduce ceva nou. Un român. E nevoie de un român, care să știe ce e. Uite, dau un exemplu, Hagi. E nevoie de un antrenor înfometat de succes. Nu cred că un antrenor străin mai are chef să stea să facă analize.

Am vorbit de multe ori cu Daum, vrea să reușească, să câștige, dar el nu cunoaște mentalitatea fotbalistului român.

Când nu ai reușit să îți îndeplinești obiectivul, cred că ar trebui să vină cineva să-ți ia locul. Atmosfera de la lot e clar că nu e bună", a zis Reghe la Digisport.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri