DIGI, momentul-şoc de luni seară. Jurnalistul care a venit în chiloţi în studio

Monday, 01 July 2019, 23:14 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

DIGI Sport, postul de post al celor din grupul DIGI, a oferit, luni seară, un moment amuzant şi uimitor.

Jurnalistul Decebal Rădulescu, colaborator permanent al emisiunii "Digisport Special", a venit în chiloţi în studio după ce a pierdut un pariu cu Ilie Dumitrescu. Care a fost prinsoarea? Cei doi au pus pariu pe parcursul echipei Romania U21 la Campionatul European U21. Dacă Ilie Dumitrescu a mizat, încă din luna octombrie 2018, pe calificarea naţionalei lui Rădoi în semifinalele competiţiei, ceea ce s-a şi întâmplat, Decebal Rădulescu n-a avut încredere în Hagi jr. şi compania că se vor califica din grupe. Cine pierdea pariul, trebuia să vină în chiloţi în emisiune. Jurnalistul Decebal Rădulescu a trebuit să se recunoască învins, iar luni seară a onorat pariul.

Sunt cel mai fericit că am pierdut acest pariu”, a spus Decebal, printre hohotele de râs ale invitaților. "Ăsta e cel mai frumos pariu. S-a bucurat și el că s-a calificat echipa națională”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport Special.

Reamintim, Romania U21 s-a calificat în semifinalele EURO U21, "ieşind" dintr-o grupă cu Croatia, Anglia şi Franta, dar a pierdut în semifinale cu Germania (2-4).Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri