Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Darius Olaru, un profesionist și în afara terenului: “Eu chiar îi reproșam tot timpul că e prea cuminte!”

Thursday, 05 November 2020, 15:53 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Unul dintre preferații patronului Gigi Becali de la echipa FCSB-ului a fost lăudat pentru viața extrasportivă exemplară de care dă dovadă de fiecare dată! Darius Olaru (22 de ani), jucătorul devenit om de bază în formula de start a lui Toni Petrea, a fost lăudat de fostul coechipier de la Gaz Metan Mediaș, Răzvan Pleșca (37 de ani).

Goalkeeper-ul medieșenilor are numai cuvinte de laudă pentru tânărul internațional despre care spune ca este extrem de cuminte în afara terenului de fotbal și pe care îl considera pe vremea când evolua la Mediaș, un lider în teren. Ulterior, Pleșca a dezvăluit și ce a făcut Olaru cu primii bani câștigați ca fotbalist.

“Darius Olaru, la Gaz Metan, chiar dacă nu era căpitan sau era încă foarte tânăr, era un lider în teren. Ne-a ajutat foarte mult în sezoanele trecute să ne îndeplinim obiectivele. El ar fi fost titular și dacă nu era regula U21. 

E un copil extraordinar, care cu primii bani pe care i-a câștigat din fotbal și-a cumpărat un apartament în Mediaș. Nici măcar nu are permis de conducere. Eu chiar îi reproșam tot timpul că e prea cuminte. Din ce știu eu, nu are nici acum permis de conducere!”, a mărturisit Răzvan Pleșca pentru GSP.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT