Coronavirus - România: 113589 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cupa Romaniei. Dinamo - CFR Cluj. Prima pe care le-a promis-o Ionuţ Negoiţă roş-albilor

Monday, 16 May 2016, 17:02 Sursă: REALITATEA.NET

Pentru această întâlnire, Comisia Centrală a Arbitrilor a delegat brigada de arbitri care va oficia la Campionatul European din Franţa. Astfel, la centru se va afla Ovidiu Haţegan, ajutat la linii de Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe. Al patrulea arbitru va fi Radu Ghinguleac, în timp ce arbitri adiţionali vor fi Alexandru Tudor şi Sebastian Colţescu.

Pentru Ovidiu Haţegan va fi a doua finală de Cupa României pe care o va arbitra, după cea din sezonul 2013-2014, atunci când a condus la centru meciul dintre FC Steaua Bucureşti şi Astra Giurgiu. Partida a fost câştigată la lovituri de departajare de formaţia giurgiuveană, scor 4-2, după ce, la finalul celor două reprize de prelungiri, tabela a arătat 0-0. Din brigada care a condus acea finală au mai făcut parte Octavian Şovre şi Sebastian Colţescu, ultimul din postura de arbitru de rezervă.

Conform gsp.ro, patronul lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, le-a promis elevilor lui Mircea Rednic prime de ordinul zecilor de mii de euro.

"Este important să terminăm victorioși pentru Patrick! Acest trofeu va fi al lui. Jucați pentru el", ar fi spus Ionuţ Negoiţă.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT