Cristian Tudor Popescu face un anunţ care o îngrijorează pe Simona Halep

Wednesday, 20 February 2019, 13:23 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Simona Halep, numărul doi mondial, s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 2.828.000 dolari, după ce a dispus cu 6-3, 7-5 de ucraineanca Lesia Tsurenko.

Cristian Tudor Popescu este de părere că adversară nu i-a pus mari probleme Simonei Halep.

"Meritul Simonei este că s-a comportat ca o profesionistă în acest meci. Vedea că are ceea ce se cheamă picioare de plumb. E în mod evident obosită, ajungea mai târziu la unele mingi. Cu atât mai mult e frumoasă determinarea. Nu este şi jocul cu care a realizat cele mai mari performanţe. A fost o adversară comodă, nu are nişte lovituri puternice, era evident că se duce spre înfrângere Tsurenko. N-o să fie la fel dacă se întâlneşte Simona cu Sabarenka. Trimite mingea cu 140kmh. Serviciul se duce la peste 180kmh. Sabalenka va risca, va lovi decisiv, nu se va aşeza în jocul de astăzi al lui Tsurenko", a spus CTP la Digisport, care a tras un semnal de alară, în sensul că Simona Halep nu va putea continua fără un antrenor, la marile competiţii:

"Simona va continua fără antrenor, dar nu poate să meargă la marile înfruntări fără antrenor. Când va fi vorba de Roland Garros, acolo... Nu atât la antrenamente, cât să ai încredere în persoana respectivă. Simona are 27 ani, nu se vor mai produce schimbări semnificative în jocul ei. Darren Cahill i-a modificat serviciul, mai pune şi câte o scurtă... În momentele critice, de tensiune, este nevoie de cineva care să-ţi spună ceea ce ştii. Trebuie să-i spună Simonei ce ştie.

Cu Andrei Pavel nu ştiu cum s-a desfăşurat colaborarea între ei. Andrei Pavel este un om de tenis foarte bun. Important este eye-contact, la care Simona este foarte sensibilă. Ea e sensibilă la orice urmă de pe feţele celor din boxa ei".

Adaugă părerea ta
Alte articole din: ALTE SPORTURI