Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cristian Tudor Popescu, veste uluitoare pentru Ion Ţiriac. Unde vrea să mute capitala...

Sunday, 22 April 2018, 18:24 Sursă: REALITATEA.NET

În ultimul meci al acestei confruntări, unul fără miză, perechea elveţiană Viktorija Golubic/Jil Teichmann a dispus cu 0-6, 6-0, 10-6 de cuplul român compus din Sorana Cîrstea şi Mihaela Buzărnescu.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu ar dori ca noua capitală a tenisului românesc să se mute la Cluj. De asemenea, CTP îi propune lui Ion Ţiriac să-şi ducă şi el turneul de tenis, pe care omul de afaceri îl strămutase la Budapesta, tot la Cluj-Napoca.

"Aproape că aș spune că n-am văzut la București, de-a lungul anilor, un public atât de cald, atât de implicat, de entuziast, cum este publicul de la Cluj și de aceea i-aș face o sugestie lui Ion Țiriac: să își mute turneul, cel care se desfășoară acum la Budapesta, Open-ul României, și care nu se mai poate desfășura acum în București pe Arenele BNR din motivele știute, i-aș sugera lui Ion Țiriac să discute cu autoritățile locale, cu Primăria Clujului și să organizeze Open-ul României la Cluj. Cred că merită Clujul asta și merităm noi toți, iubitorii de tenisului din România, să avem din nou atât Openul României, cât și turneul WTA care s-a organizat la București în ultimii ani în niște condiții improprii, uneori triste, să fie mutat și el la Cluj! Să facem capitala tenisului românesc la Cluj, dacă Bucureștiul nu e în stare!", a spus Cristian Tudor Popescu la un post de televiziune.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT