Coronavirus - România: 201032 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Corespondenţă de la Rio. Tolontan: În fiecare dimineaţă, eu îi spun lui Dorin că vom lua medalie

Thursday, 11 August 2016, 16:20 Sursă: REALITATEA.NET

"În fiecare dimineaţă,  eu îi spun lui Dorin că luam medalie. Dar, astăzi, vom lua medalie, este suficient ca fetele să câştige 2 meciuri şi vor lua medalie. Sigur, sunt meciuri lungi la echipă la scrimă, sunt meciuri de aproape o oră sau peste o oră. Consumul este aşa cum spunea Dorin - enorm, însă avem nevoie cu disperare, disperare sportivă de medalie. 
Au trecut 5 zile şi până astăzi un sfert din ţări luase medalii.", a spus Tolontan în direct de la RIO, la Realitatea TV. 

 

Loredana Dinu, una dintre componentele echipei de spadă a României este foarte încrezătoare în câştigarea unei medalii la Jocurile Olimpice de la Rio, chiar dacă, la individual, doar Ana Maria Popescu a reuşit să ajungă în sferturile competiţiei, unde a fost eliminată de Choi Injeong.

”Azi intrăm în lupta pentru o medalie în proba pe echipe. De data aceasta nu mai plecăm ca favorite. Suntem doar o echipă, mai unită ca niciodată, ce îşi doreşte să aducă prima medalie pentru România la această ediţie a Jocurilor Olimpice! Avem nevoie de susţinerea voastră, astăzi, la ora 16:30, în primul asalt impotriva SUA. Hai România!” a fost mesajul postat de spadasina Loredana Dinu, pe contul său de pe o reţea de socializare.

Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT