Coronavirus - România: 465982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce a spus Ioan Andone după ce s-a întâlnit cu Pep Guardiola. Au vorbit despre...

Wednesday, 17 August 2016, 14:28 Sursă: REALITATEA.NET

"A fost o plăcere să văd antrenamentul celor de la Manchester City, am avut ce învăța, normal. Josep Guardiola este un antrenor extrem de valoros. Când am aflat că se vor antrena pe Dinamo am venit și am cerut permisiunea să asist și eu. A fost și Adrian Mutu, a urmărit antrenamentul alături de mine", a spus Andone pentru AGERPRES.

Tehnicianul dinamovist a adăugat că a discutat cu Josep Guardiola care i-a mulțumit pentru că Manchester City s-a putut antrena pe arena din Șoseaua Ștefan cel Mare. "Nu îl cunoscusem pe Guardiola, am avut însă ocazia să o fac acum. Este un om deosebit, mi-a mulțumit că echipa lui a putut folosi terenul nostru. Am vorbit mai multe lucruri, am vorbit inclusiv despre Mircea Lucescu", a menționat Ioan Andone.

Echipa de fotbal Manchester City, prezentă la București pentru meciul cu Steaua din prima manșă a play-off-ului Ligii Campionilor, a intenționat inițial să efectueze un antrenament pe Stadionul Giulești, apoi pe arena din Ghencea, pentru ca în cele din urmă să îl folosească pe cel al formației Dinamo. Delegația grupării engleze va pleca de la București în cursul acestei după-amieze.

Manchester City a învins învins marți seara formația Steaua București cu scorul de 5-0 (2-0), pe Arena Națională din Capitală, în prima manșă a play-off-ului Ligii Campionilor. Manșa secundă va avea loc pe ''Etihad Stadium'' în data de 24 august.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT