Aur pentru România la Judo, la Campionatele Europene de seniori din Spania

Sunday, 21 July 2019, 18:16 Sursă: REALITATEA.NET

Un anunţ la fel de bun vine şi de la Cupa Europeană de juniori U21 de la Praga. Laris Borș a obținut aurul la categoria 66 de kilograme, iar Mircea Tomescu a câștigat medalia de argint la categoria 60 de kilograme. 

Las Palmas de Gran Canaria găzduiește ediția 2019 a campionatului european de judo kata, competiția urmând să se încheie mâine. Multiplele campioane europene, Alina Cheru și Alina Zaharia și-au reconfirmat valoarea, obținând un nou titlu de campioane europene, al nouălea până în prezent !
 
Cele două sportive sunt legitimate la Clubul Sportiv Municipal Pitești și sunt pregătite de Cornel Pălărie și Valentin Ioniță.
Laris a făcut ca imnul României sa se audă în sala de la Praga, iar tricolorul românesc sa fie ridicat cel mai sus.

Sportivul pregătit la Focsani de sensei Iulian Surla, Laris Borș (66kg) a câștigat finala cu Djoukaev Turpal(Fin), după ce a trecut in serii de Abasli David (Aze) si Semkov Stanislav (Ukr) si a primit la gat medalia de aur.

Sportivul pregătit la Focsani, de sensei Dumitru Zisu, Mircea Tomescu (60kg), a cedat în finala in fata lui Israelyan Yuri (Arm), după ce a trecut in serii de Wagenbichler Valentin (Aut) si Veredbya Oleg (Ukr) si a primit la gat medalia de argint.
 
Respect celor doi judoka, Laris Borș si Mircea Tomescu si senseilor Iulian Surla si Dumitru Zisu, dar și senseilor de la lotul național al României.

Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: ALTE SPORTURI