Coronavirus - România: 3183 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Aston Villa l-ar vrea împrumut pe Dică

Monday, 30 November -1, 00:00 Sursă: Realitatea TV

După Portsmouth şi Glasgow Rangers, Aston Villa insistă pentru Nicolae Dică. The Sun scrie că gruparea de pe Villa Park caută cu disperare atacanţi şi anunţă că vrea să-l ia cu împrumut până în vară pe golgeterul Stelei. Vestea proastă pentru Dică vine de la antrenorul Martin O'Neill, care a declarat că nu îşi doreşte jucători străini, de teamă că aceştia nu se adaptează la fotbalul britanic.

Tabloidul The Sun scrie că englezii de la Aston Villa vor să-l transfere pe Nicolae Dică, bijuteria Stelei, pe care Gigi Becali cere 6 milioane de euro. Rămaşi fără atacanţi la echipă, şefii de la Aston Villa au pus ochii pe golgeterul Stelei în Liga Campionilor.

Există touşi o problemă. Antrenorul Martin O'Neill se teme că Dică nu se va adapta la fotbalul britanic şi oferă o soluţie: Dică să fie adus sub formă de împrumut până în vară, când ar putea semna definitiv cu gruparea de pe Villa Park.

Dică a fost la un pas să joace în Scoţia. Rangers oferea Stelei 2 milioane de lire sterline, dar discuţiile au căzut din cauza demisiei antrenorului Paul Le Guen.

Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT