Aston Villa l-ar vrea împrumut pe Dică

Monday, 30 November -1, 00:00 Sursă: Realitatea TV

Autor: Realitatea.NET
După Portsmouth şi Glasgow Rangers, Aston Villa insistă pentru Nicolae Dică. The Sun scrie că gruparea de pe Villa Park caută cu disperare atacanţi şi anunţă că vrea să-l ia cu împrumut până în vară pe golgeterul Stelei. Vestea proastă pentru Dică vine de la antrenorul Martin O'Neill, care a declarat că nu îşi doreşte jucători străini, de teamă că aceştia nu se adaptează la fotbalul britanic.

Tabloidul The Sun scrie că englezii de la Aston Villa vor să-l transfere pe Nicolae Dică, bijuteria Stelei, pe care Gigi Becali cere 6 milioane de euro. Rămaşi fără atacanţi la echipă, şefii de la Aston Villa au pus ochii pe golgeterul Stelei în Liga Campionilor.

Există touşi o problemă. Antrenorul Martin O'Neill se teme că Dică nu se va adapta la fotbalul britanic şi oferă o soluţie: Dică să fie adus sub formă de împrumut până în vară, când ar putea semna definitiv cu gruparea de pe Villa Park.

Dică a fost la un pas să joace în Scoţia. Rangers oferea Stelei 2 milioane de lire sterline, dar discuţiile au căzut din cauza demisiei antrenorului Paul Le Guen.


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri