Coronavirus - România: 62547 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

UPDATE. Anghel Iordănescu a fost ameninţat cu moartea! Suspectul, prins

Monday, 20 June 2016, 12:08 Sursă: REALITATEA.NET

UPDATE ora 14.45: Bărbatul a fost amendat cu 500 de lei pentru că a abuzat de apelul la numărul unic 112 și a fost condus acasă de polițiști. El a declarat că voia să meargă la aeroport să-l aștepte acolo pe Anghel Iordănescu. Nu s-a găsit nicio armă în posesia lui.

Poliţia l-a găsit pe cel care a făcut ameninţarea şi l-a dus la audieri, la Secţia 2. Omul este cunoscut de poliţişti şi se crede că acesta nu are discernământ. Ar mai fi făcut în trecut şi alte ameninţări nefondate.

Potrivit Poliţiei Capitalei, bărbatul a sunat la 112 în jurul orei 09.40 şi a afirmat că intenţionează „să îl împuşte pe generalul Anghel Iordănescu, precum şi pe un alt general din cadrul Ministerului Apărării Naţionale”.

Oamenii legii încearcă să afle ce fel de intenţii avea acest bărbat, potrivit Realitatea TV.

Anghel Iordănescu, selecţionerul României, a declarat, după eşecul cu Albania, că Naţionala s-a autodepăşit prin calificarea la Campionatul European din Franţa, competiţie pe care România o părăseşte după faza grupelor, dar tehnicianul nu îşi reproşează nimic pentru înfrângerea istorică cu Albania.

"Chiar nu ne reproşăm nimic! Regretăm rezultatul, normal... O înfrângere este o înfrângere, venită în faţa Albaniei, care are 21 de jucători care activează în străinătate. Au fost foarte multe momente în care echipa noastră a controlat jocul. Ne reproşăm că am primit din nou un gol parabil, venit într-un moment în care jocul nu era în favoarea noastră. Am făcut o greşeală în flancul stâng, iar golul a căzut în minutul 44...", a spus Iordănescu, după meci.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT