Anamaria Prodan, confundată cu o prostituată: "M-au întrebat care e prețul!". Răspunsul a uluit

Monday, 13 January 2020, 20:02 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Agentul Anamaria Prodan (47 de ani) a povestit o întâmplare petrecută în urmă cu aproape 5 ani, atunci când a negociat transferul lui Georgios Samaras de la West Bromwich Albion la Al Hilal.

Anamaria Prodan, soția lui Laurențiu Reghecampf, a povestit cum, într-un restaurant din Londra, a fost confundată cu o prostituată și abordată de doi bărbați.

"M-am întâlnit cu jucătorul, am mers să mâncăm la un restaurant bun din Londra. Ca să fumezi, trebuia să stai afară. M-am întâlnit cu Samaras afară. Ploua, burnița, iar eu eram îmbrăcată foarte frumos.

Au intrat doi tipi, s-au uitat spre mine și m-au întrebat cât cost. Li s-a părut că sunt wow, m-au întrebat care e prețul meu și dacă vor să merg cu ei la masă. De obicei, afară la fumat stăteau prostituatele.

Le-am zis râzând: «Credeți că aveți voi bani pentru mine? Vă cumpăr și pe tine, și pe prietenul tău, și pe toată familia voastră». Mi-am dat seama cât de rău e să fii femeie", a povestit Anamaria Prodan, la GSP Live.

"Nu există bărbat care să nu se gândească să meargă cu tine. Eu nu judec, pentru că am trăit printre bărbați. Ei sunt făcuți pentru a fi vânători. O femeie puternică rămâne prietenă și cu cel care încearcă»" a mai spus Anamaria Prodan

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-13 22:09:06
adrian

"Eram imbracata frumos" asta e doar parerea ta,, ceilalti te vad exact ca o prostituata imbracata,nu ca o femeie de afaceri, iar caterinca asta cu " va cumpar cu toata familia " ,poate e valabila acum ,dar peste cativa ani acesti jucatori o sa te angajeze sa le tii garderoba la intrare.

2020-01-14 08:02:36
Mircea

Tipic romanesc. Numai curve si prosti peste tot.

2020-01-14 10:41:46
Baragladina “Imbracata frumos” ca in ro, inseamna pristituata oriunde in lume !???

vai de mana ei de baragladina ...

2020-01-15 10:38:25
NICULITA

Tarfulita cu pretentii de "duamna". Ce nu intelege ea: chiar daca te consideri plina de bani si frumos imbracata.... atitudinea, comportamentul si aspectul general te dau de gol: tot tarfa ramai. Si tipii aceia te-au luat drept ceea ce esti: o curva. Batrana.

Alte articole din: Ultimele Stiri