Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Alibec a mers la soţia lui Ioan Niculae şi i-a cerut ceva incredibil

Wednesday, 27 February 2019, 20:01 Sursă: REALITATEA.NET

Omul de afaceri a dezvăluit gestul superb făcut de Alibec în momentul în care patronul Astrei avea probleme.

"Alibec este un jucător de calitate excepțională, care în România apare la câțiva zeci de ani. Când aveam probleme, Alibec a fost singurul jucător care a venit și i-a spus soției mele să nu îi mai dea salariul și să îi dea 1.000 de euro mamei lui. Alibec este un caracter foarte frumos. Puțini jucători din Liga 1 se pot compara cu el. De asta l-am luat pe Alibec înapoi.

Câți jucători din Liga 1 fac asta? Alibec va ajunge unul dintre cele mai bune vârfuri de atac din România. El s-a adaptat foarte bine la noi, nu mai comentează, joacă fotbal. Alibec este altruist în ultimul timp, nu vrea doar să dea goluri ca să își crească cota, el dă și pase. Cel mai mare merit al revenirii lui la Astra îl au fiul meu și mama lui. Fiul meu, în vârstă de 10 ani, îi scrie lui Alibec mesaje, iar acesta îi răspunde. Mama lui Alibec, care e din Mangalia, acolo unde am un hotel, a venit la mine și m-a rugat să-l iau", a dezvăluit Ioan Niculae la finalul partidei cu Dunărea Călărași, într-un interviu preluat şi de Digisport.

Astra Giurgiu s-a calificat, miercuri, în semifinalele Cupei României la fotbal, după ce a învins-o pe Dunărea Călăraşi cu scorul de 2-1 (2-0), în sferturile de finală ale competiţiei.

Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT