Alegeri FRF. Marcel Puşcaş, candidat la şefia FRF, veşti proaste pentru Lupescu şi Burleanu

Tuesday, 17 April 2018, 17:22, Sursă: REALITATEA.NET

Fostul fotbalist Marcel Puşcaş, unul dintre cei patru candidaţi la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, a declarat, pentru AGERPRES, că nu înţelege de ce Răzvan Burleanu şi Ionuţ Lupescu sunt consideraţi favoriţi la alegerile de miercuri deoarece el reprezintă "soluţia şi competenţa".

Adaugă părerea ta

"Nu înţeleg de ce Burleanu şi Lupescu sunt favoriţi la alegeri, atâta timp cât CV-ul îmi este net favorabil. Deocamdată singura persoană dintre cei patru candidaţi care a condus un club de fotbal este Marcel Puşcaş. Singura persoană care a investit bani personali în fotbal este Marcel Puşcaş. Singura persoană care a antrenat în cupele europene este Marcel Puşcaş. Singura persoană care n-a trăit din fotbal, ci pentru fotbal de 28 de ani este Marcel Puşcaş. Singura persoană care a fost impresar este Marcel Puşcaş. Singura persoană care a activat ca jucător la nivel de judeţ, de Divizia C, de Divizia B, de Divizia A, de nivel internaţional este Marcel Puşcaş. Aşa că nu înţeleg de ce să fiu outsider. Hai să dezbrăcăm candidaţii şi de 'generaţii de aur', şi de partide politice, şi de pixul de a da avantaje anumitor electori... să rămânem toţi doar în hainele competenţei şi vedem cine merită să fie ales. Membrii afiliaţi au trei variante: forma fără fond, imaginea şi apoi soluţia şi competenţa. Soluţia şi competenţa înseamnă Marcel Puşcaş. Restul aparţine altor candidaţi", a spus Puşcaş, care a ocupat până de curând funcţia de manager de dezvoltare în cadrul FRF.

Marcel Puşcaş este de părere că fotbalul românesc este în regres în ultimii patru an şi susţine că Federaţia Română de Fotbal sub conducerea lui Răzvan Burleanu se află în pierdere cu 5 milioane de euro. "Să ne uităm la calificări, la numărul de echipe dispărute... cum să progresezi dacă în 4 ani au pierit 62 de cluburi de fotbal? Ăsta e progres? Cum să spui că e progres? Ăsta e regres. Iar Federaţia Română de Fotbal nu e pe profit aşa cum tot spune. S-au publicat cifrele de la ANAF, Federaţia Română de Fotbal este în pierdere cu 5 milioane de euro. Sunt date publice astea", a precizat el, pentru Agerpres.

Alegerile de la Casa Fotbalului vor avea loc miercuri, 18 aprilie.