Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Abia acum s-a aflat. Ce BUGET are de fapt Academia lui Hagi, care scoate fotbalişti pe bandă rulantă

Tuesday, 28 February 2017, 21:23 Sursă: REALITATEA.NET

Gică Hagi a vorbit în premieră despre sumele pe care le-a cheltuit în cei 9 ani de activitate la Academia lui de fotbal.

"La începutul sezonului ne-am propus doar să ne depășim performanța de anul trecut. Dacă nu se putea, ne doream măcar să rămânem în prima ligă. Adevărul este că suntem cei mai buni în momentul de față. Am devenit un stres în plus pentru ceilalți, se prefac ei că nu se gândesc la noi, dar deja ne-au lua frica, vă spun eu. Obiectivul nostru de acum este să nu fim depășiți de celelalte echipe.

În plus, media echipei noastre este de 21 de ani și patru luni. Este cea mai tânără echipă din prima ligă, promovăm foarte mulți tineri, schimbăm mulți jucători și nu avem deloc de suferit. Din contră, mergem din ce în ce mai bine. În cei 8-9 ani pe care îi avem în spate până acum, s-au cheltuit 8 sau 9 milioane de euro.

În plus, pe lângă această sumă s-a construit această bază de la Ovidiu. Bugetul Academiei este foarte, foarte mare, dacă ne raportăm la sumele din fotbalul românesc. Din vară, probabil iar vom vinde 3-4 jucători de la echipa mare. Bugetul alocat echipei mari este foarte mic, aș putea spune că ne clasăm în ultimele șase echipe din campionat", a declarat Hagi pentru Dolce Sport.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT