Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

A fost semnat contractul pentru modernizarea Stadionului Giulești

Friday, 02 November 2018, 19:50 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit ofertei câștigătoare, valoarea contractului este de 98.318.052,33 lei fără TVA, cote și taxe. Finanțarea este asigurată de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administraţiei Publice.

Stadionul Giulești trebuie să îndeplinească criteriile în vederea asigurării condițiilor de antrenament pentru echipele participante la EURO 2020, competiție care va fi găzduită și de București.

Noul complex sportiv din Giulești va fi prevăzut cu săli de sport pentru diverse discipline sportive precum haltere, box, lupte/judo/karate, tenis/volei/baschet, atletism, precum și săli de forță sau recuperare și pistă de popice. Totodată, va beneficia şi de spații de cazare pentru sportivi, precum și de spații de alimentație publică sau spații administrative.

Vezi pe realitateasportiva.net care este stadiul proiectelor de modernizare a arenelor Steaua-Ghencea, Arcul de Triumf și Dinamo.

România a primit organizarea a patru meciuri din cadrul Campionatul European din 2020, pe Arena Naţională din Capitală. UEFA obligă ţările organizatoare să pună la dispoziţie alte patru stadioane la standarde internaţionale pentru antrenamentele oficiale ale echipelor naţionale.

Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT