Coronavirus - România: 693644 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

31 de medalii pentru sportivii C.S. Aqua Sport București la Cupa Înotătorului de la Câmpina

Tuesday, 06 October 2015, 10:25 Sursă: REALITATEA.NET

Mai mult de atât, trei dintre ei au fost desemnați “Sportivul concursului” la categoria lor de vârstă, respectiv Avakian Karen, la categoria Băieți –7 ani, Malus Irina, la categoria Fete 7 ani și Mihai Denisa, la categoria Fete 6 ani.

“Faptul că am reușit să dublăm numărul de copii participanți de la clubul nostru la această competiție, față de anul trecut și faptul că am reușit să câștigăm anul acesta 31 de medalii, față de doar 12 câștigate anul trecut, arată că suntem într-o evidentă creștere de formă. De asemenea, suntem singurul club care a reușit performanța de a avea două podiumuri complete. Iar faptul că trei dintre copiii noștri au fost declarati sportivii concursului, și acest lucru la niște vârste fragede, arată clar faptul că C.S. Aqua Sport București este un club de viitor, care cu siguranță va reuși să dea României un medaliat Olimpic“, a declarat Mircea Purcaru, director sportiv C.S. Aqua Sport București.

Cei 87 de copii au fost însoțiți de antrenorii grupelor de performanță Mircea Purcaru, Lăcrămioara Robu, Armand Grecu, Alexandru Scarlat și Oussema Rebai împreună cu încă 14 reprezentanți ai Clubului, prezenți pentru suport administrativ, precum și de mascota clubului, împreuna reprezentând cea mai mare delegație prezentă la această competiție.

“Din punct de vedere organizatoric, a fost o provocare și suntem foarte multumiți de faptul că am reușit să îi facem față cu brio. Iar din punct de vedere sportiv, rezultatele vorbesc de la sine”, a conluzionat Andrei Nicolescu, președintele C.S. Aqua Sport Bucuresti.

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT