Coronavirus - România: 430605 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Visul PNL s-a împlinit. Proiectul pentru construirea Monumentului Marii Uniri la Alba Iulia, aprobat

Tuesday, 21 November 2017, 12:44 Sursă: REALITATEA.NET

Florin Roman, deputatul PNL care a făcut o grevă a foamei de câteva ore pe holul Camerei Deputaților, în septembrie, pentru a obține bani pentru monument, a venit la tribuna Camerei și a mulțumit deputaților pentru vot. 

Iată cum își argumenta Roman Greva foamei:

”Am luat decizia de a intra în greva foamei, a fost o decizie grea, nu a fost o decizie luată peste noapte (...) Motivul pentru care intru în greva foamei este că am solicitat sprijin din partea statului pentru finanţarea Monumentului Unirii care nu este o piatră, aşa cum îl cataloghează unii şi alţii, este un monument dedicat românilor care au murit pe front pentru ca noi să trăim astăzi într-un stat naţional modern”, a declarat deputatul PNL Florin Roman, la Palatul Parlamentului.

Florin Roman a afirmat că dacă nu suntem în stare ca naţie să onorăm jertfa acelor oameni înseamnă că “nu suntem pregătiţi cu adevărat de Centenar”.

Liberalul a precizat că după nouă luni de zile de “dialog surd cu reprezentanţii puterii”, nu există buget pentru Centenar, calendar de evenimente, nu există viziune.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ