Viorica Dăncilă, la final de Cex, despre datoriile uriașe ale PSD: ”Există document pentru fiecare cheltuială făcută la partid”

Wednesday, 04 December 2019, 19:34 Sursă: Realitatea.NET

PSD a acumulat datorii de aproximativ 15 milioane de euro, iar în ședința Comitetului Executiv al partidului, miercuri, s-a discutat să fie făcut un audit financiar. Viorica Dăncilă, la ieșirea de la Cex, a vorbit despre datoriile formațiunii pe care a condus-o.

Adaugă părerea ta

După realizarea auditului, PSD va decide ce măsuri ia în privința acestora, unele fiind recente, din campania electorală, însă altele acumulate în timp.

Viorica Dăncilă nu își asumă restanțele, dar spune că toate cheltuielile au acte în spate: ”Nu am încă evidența clară a datoriilor, știu că există document pentru fiecare cheltuială făcută la partid”.

Întrebată despre zborul cu elicopterul, Viorica Dăncilă s-a justificat că banii au fost de la partid, nu fonduri publice, ”așa cum fac alții”.

”Voi candida pentru organizația de femei, în ianuarie, nu la Congres”, a mai spus Dăncilă.

Cât despre conferința în limba engleză, anunțată în campanie electorală, aceasta a spus ”o să organizez”.

Despre datorii a vorbit și președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, el precizând că „PSD își va onora toate datoriile”.

Întrebat dacă este vorba despre o sumă de 15 milioane de euro, Ciolacu a replicat că nu a stat să facă socoteli, calcule din lei în euro. „Nu știu această sumă, nu o am scrisă pe o hârtie”, a adăugat Ciolacu.

„PSD și-a asumat candidatul, deci și-a asumat și cheltuilelile. Nu sunt cheltuieli care depășesc imaginația”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

Comentarii Existente
2019-12-05 05:27:18
Paine si circ in Romanica

Gasca GANGSTERI PULIFIRITICI are chitante de la orice !? Ma gindesc daca apar ''consultantii'' perciunati, scrisorica de amor a lui juliani, decontarile de la mitingurile de ''sustinere'', vila si jupanul cumparat de secretarul partidului in nume propriu, ..., interlopii care il pazeau pe bossul livake cind mergea la vorbitor, ... chestii din astea minore ! Statul a bagat milioane de euro, prostimea a cotizat alte milioane, sculele iau tocat profesionist iar rezultatul sint 15 milioane DATORIE ! Asa cum firutza a inchis firmele capitalei dupa ce au fost stoarse de bani si au facut miliarde datorie in numele lor asa si livake le face un bine ca ii desfinteaza si evita creditorii o perioada !

2019-12-05 07:21:35
Memory

Vezi ca era una prin vara care a luat 5000 de lei de la partid.. a zis ca la cum se fura nu creadea ca observa cineva...

Alte articole din: Ultimele Stiri