Video șocant. Contestatarul lui Dragnea, agresat de susținătorii PSD. Apel către Carmen Dan

Friday, 19 April 2019, 10:09 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Omul care l-a criticat pe Liviu Dragnea la Suceava, în timpul unui miting, a fost îmbrâncit ulterior de susținătorii PSD. PNL cere intervenția autorităților.

Scena în care un om din public îl ceartă pe Liviu Dragnea că nu a făcut ”nimic” la guvernare a devenit virală, joi, pe rețelele sociale.

La fel și răspunsul nervos al lui Dragnea, președinte de partid și al Camerei Deputaților, care se răstește la cetățean.

Ce s-a întâmplat după aceea este însă mai grav. Contestatarul lui Dragnea este îmbrâncit într-un gard și luat la întrebătri de alți oameni din mulțime, susținători ai PSD.

Dragnea, umilit la Suceava. "Nu dau mâna cu hoții"

PNL cere acum intervenția autorităților.

Eu sper că mâine ministrul de Interne Carmen Dan ne va comunica cine sunt cei care l-au agresat pe cetățeanul din Suceava care a îndrăznit să spună "nimic" în fața fanfaronadei lui Dragnea. Nu a jignit în niciun fel, nu a fost agresiv, omul pur și simplu a răspuns unei intrebari pe care oratorul si-a asumat-o. Și tot mâine sunt convins că ministrul Carmen Dan ne va comunica amenzile aplicate cerberilor pesediști care nu aveau niciun drept să facă pe jandarmii.

Voi face, desigur, și un demers oficial în acest sens, fiind dispus să cer chiar și audierea ministrului în Comisia de Apărare. În țara asta, totuși, oamenii au dreptul să spună "nimic" și au dreptul să strige că regele e gol”, a scris liberalul Ovidiu Raețchi pe contul său de Facebook. 

"Nimic ești tu!". Dragnea și-a ieșit din minți la adresa unui cetățean

Tot la Suceava, Dragnea a avut parte de un nou moment jenant.

În timp ce se îndrepta spre sala de sport unde avea loc întâlnirea electorală, Liviu Dragnea a dat mâna cu mai multe persoane.

La un moment dat, un bărbat a refuzat să dea mâna cu liderul PSD, spunându-i acestuia „Eu nu dau mâna cu hoții". Dragnea nu a replicat și a continuat să salute alți participanți la mitingul electoral.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri