Coronavirus - România: 2460 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum l-a lăsat VICTOR PONTA pe CRIN ANTONESCU să încaseze huiduielile. Din nou

Friday, 24 January 2014, 17:52 Sursă: REALITATEA TV

VICTOR PONTA. Parcă ar fi ştiut dinainte premierul VICTOR PONTA că nu i.ar fi confortabil să participe la festivităţile prilejuite de mica Unire de la Iaşi. ŞEful Guvernului a declarat în ultimul moment, adică în această dimineaţă că nu va mai ajunge la sărbătoare.

În locul său, preşedintele Senatului, Crin Antonescu a avut de suportat supărarea unor protestatari. Antonescu l-ar fi invitat însă lângă el, pe liderul Opoziţiei, Vasile Blaga.

VICTOR PONTA. Antonescu a fost lăsat singur de premierul Victor Ponta şi în octombrie 2013, la inaugurarea noii piste de pe aeroportul din Cluj-Napoca. Liderul Senatului a fost primit cu fluierături, iar partenerul său de alianţă a invocat ceaţa, care nu i-ar fi permis să ajungă cu avionul. Anul acesta este al treilea consecutiv când marele absent al sărbătorii de la Iaşi este preşedintele Traian Băsescu.

VICTOR PONTA: Sunt mai util aici

VICTOR PONTA. Premierul VICTOR PONTA a declarat vineri, la ieşirea din sediul MAI, că ar fi vrut să participe la manifestările organizate la Iaşi de Ziua Unirii, însă crede că este mai util la Bucureşti, unde este nevoie şi de organizarea comandamentului de iarnă.

VICTOR PONTA a spus că a venit la Ministerul Afacerilor Interne ca să dea un mesaj de stabilitate pentru instituţiile fundamentale ale statului, cum este şi MAI.

"Ministerul de Interne este o structură fundamentală a statului, care a fost afectată de plecarea ministrului, a şefilor de struct, de toată discuţia mediatică. Am vrut să dau un mesaj de stabilitate şi încredere", a adăugat VICTOR PONTA
.
Premierul a mai spus că poliţişti, jandarmii, pompierii sunt cei care zi de zi sunt salvează vieţi, ajută şi nu trebuie să existe niciun fel de suspiciuni în cazul acestora.

La manifestările de la Iaşi prilejuite de împlinirea a 155 de ani de la Unirea Principatelor, la care trebuia să participe şi premierul Victor Ponta,vor fi prezenţi preşedintele Senatului, Crin Antonescu, şi vicepremierul Liviu Dragnea.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ