Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Vanghelie a încălcat obligaţiile controlului judiciar: Mi-a fost rău, n-am putut să mă ridic din pat

Thursday, 21 September 2017, 09:45 Sursă: REALITATEA.NET

Mi-a fost rău, am avut trei zile în care nu am putut să mă ridic din pat. M-am dus după aceea, am dat o declaraţie, am explicat. (...) E un lucru firesc şi i se poate întâmpla oricui. Asta este viaţa. Nu am anunţat înainte să îmi fie rău, că nu am apucat”, a declarat Marian Vanghelie, miercuri, la ieşirea din sala de judecată a Tribunalului Bucureşti, după audierea lui Mircea Geoană ca martor în dosarul în care fostul edil este acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani, scrie Mediafax.

Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5 al Capitalei, a solicitat în instanţă, la finele lui august, să îi fie ridicat controlul judiciar întrucât doreşte se trateze în străinătate pentru o tuse cauzată de „un reflux alimentar”.

„Am probleme medicale. De 15 ani... Vedeţi tusea asta? Este pe fond de stres, reflux alimentar. Am fost la mai mulţi specialişti în Italia de a lungul timpului. Înţeleg că lucrurile au evoluat. Când suntem tineri, nu ne căutam. (...) Când nu ai ce să faci, vrei să te uiţi de sănătate, când îţi dai seama după ce te duci un pic la arest, că de fapt libertatea şi sănătatea sunt cele mai importante. Poate greutăţile în viaţă ne aduc cu picioarele pe pământ. Aş vrea să plec oriunde. Şi în România, dar ştiu locurile din România. Le cunosc. Chiar acum, când am coborât din maşină, am luat un Gaviscom. Din ce a evoluat societatea în Italia ne aduce şi nouă în România. Cu timpul, ne ducem şi noi către Italia şi către Norvegia”, a declarat Marian Vanghelie, înainte să intre în sala de judecată.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ