Un deputat PNL a făcut anunțul: ”Vom folosi forţa pe care ne-o dă acest moment!”

Tuesday, 03 December 2019, 23:16 Sursă: facebook

Deputatul PNL Ioan Cupşa a declarat, marţi, că adoptarea în Comisia juridică a proiectului de abrogare a recursului compensatoriu arată că s-a schimbat raportul de putere în Parlament.

Adaugă părerea ta

Ioan Cupşa a menţionat că "există o stare de spaimă, chiar o stare de revoltă legat de ceea ce se întâmplă în legătură cu legile Justiţiei".

"Este un semnal important că o iniţiativă care ne aparţine a trecut astăzi cu un raport de adoptat în unanimitate în Comisia juridică, aici unde încă, aparent, ar trebui să aibă majoritate Partidul Social Democrat. Este un moment important, pentru că relevă faptul că s-a schimbat raportul de putere în Parlamentul României, raportul de putere s-a schimbat. Vom folosi forţa pe care ne-o dă acest moment, noi şi de la PNL şi de la USR îşi doresc acelaşi lucru, pentru ca astfel de anomalii să dispară. Eram întrebat ceva mai devreme ce se întâmplă că de abia de acum înainte se vor întâmpla lucrurile pozitive pe care le dorim. Acest de acum înainte putea să fie încă din luna februarie a acestui an, de când noi am înregistrat această iniţiativă în Parlament. De abia acum, când s-au schimbat raporturile de putere, lucrurile se aşează într-o normalitate. Mâine sper să treacă această iniţiativă legislativă, rodul unei munci în echipă. Aşa cum vă spuneam, este un tripod foarte consistent sănătos aici - Ministerul de Justiţie, PNL şi USR, în viitor vom putea colabora la fel de bine ca astăzi în această comisie şi lucrurile se vor aşeza într-o normalitate pe care românii şi-o doresc", a afirmat Cupşa.