Un deputat exclus din PSD, primit cu brațele deschise de PNL

Wednesday, 04 December 2019, 23:46 Sursă: Realitatea.NET

Un deputat ales pe listele PSD, exclus din partidul condus acum de Marcel Ciolacu, îşi începe activitatea în cadrul grupului parlamentar PNL de săptămâna aceasta. Este vorba despre Elena Hărătău, dată afară de la PSD după ce a votat moțiunea de cenzură prin care a picat Guverul Dăncilă.

Adaugă părerea ta

Elena Hărătău a anunțat conducerea Camerei Deputaților că şi-a încetat activitatea ca deputat în grupul parlamentar al PSD şi va activa în grupul parlamentar al PNL, începând din 4 decembrie.

Deputatul PSD Bacău - Elena Hărătău declara, în luna octombrie, că moţiunea de cenzură prin care a fost demis Guvernul Dăncilă nu este altceva decât ”un os de ros pentru candidaţii opoziţiei la Preşedinţie”.

”Singura preocupare a liderilor Opoziţiei este ca România să intre în criză economică şi apoi să dea vina pe PSD! În răstimpul în care toate partidele ţării s-au coalizat şi au depus o nouă moţiune de cenzură, PSD a dovedit că nu abandonează românii, ducând la îndeplinire toate angajamentele pe care şi le-a luat faţă de fiecare categorie socială în parte!”, susţinea Elena Hărătău pe 4 octombrie.

Elena Hărătău nu a votat la moţiunea de cenzură, dar a votat în schimb învestirea Guvernului Orban. A fost exclusă ulterior din PSD.

Într-o situaţie similară se află şi fostul social-democrat deputatul Mihăiţă Găină, care şi-a dat demisia din PSD la 1 octombrie şi a votat în favoarea moţiunii de cenzură ce a contribuit la căderea Guvernului Dăncilă.

Comentarii Existente
2019-12-05 00:55:42
Paine si circ in Romanica

Prostitutia este cica cea mai veche meserie, PNL o practica la vedere. Orice pentru ciolan.

2019-12-05 04:54:14
Paine si circ in Romanica

PNL invata din mers, dar besedes e plin ochi de prostituate, mai ceva ca ''fetele'' lui cap de porc. Cocotele, masculine sau feminine, trecute prin multe budoare sau aciuiat acolo sa faca 'legi' pe multi bani !!! ''Fetele'' lui cap de porc au fost abuzate, batute, violate insa cocotele din beshedes sau adunat de buna voie si cu mare incredere in viitor ... Asa ca astazi, nu m-as mira daca iliescu s-ar inscrie si el in pnl, pmp, usr, ... beshedes e un cadavru politic, o gasca ... chiar si fostul lor sef, livake pdlistul, ii vrea desfintati definitiv !!!

2019-12-05 07:29:32
Paine si circ in Romanica

Bine, dar mereu curva la curva trage si prostul tot prosti prefera, Astea doua tipuri de omini au inceput imperecherea tocmai in PNL.

2019-12-05 09:21:08
Paine si circ in Romanica

Spune-mi cu cine umbli ca sa iti spun cine esti - ziceau batrinii !!! Nu prea poate cineva sa spuna ca exista coorvete mai mari si proaste decit la beshede !!! Toata opozitia sint copii mici la capitolul tupeu, analfabetism, grobianism si prostie !!! Numai un retardat analfabet roscovan si buca lat isi poate face diploma la xerox si are tupeul sa ocupe post de director al unei agentii nationale !!! Daca scuturi majoritatea cooorvetelor rosii nici macar diplome REALE de bacalaureat nu au daraminte cele de facultati !!! Private bineinteles !!! O adunatura de ciordei analfabeti ca si admiratorii lor !!! Tupeul, grobianismul, prostia, coorvasaria, minciuna ciordeilor rosii nu pot fi copiate si replicate de nimeni ! La rahatul rosu sau adunat toate coorvetele, grobienii, nesimtiti si prostii din toata tara incit e imposibil sa mai functioneze ! ''calitatile'' beshedeului sint cele care il auto-distrug, nici nu trebuie sa mai intervina nimeni ... Nici nu trebuie sa te mai lauzi ...

2019-12-05 09:44:13
goidea gica

Eu stieam de la PNListi caPSDisti sunt toti Baroni,Hoti si Penali,iar acum se duc la PNL si sunt imedieat,Corecti,Demni si Onesti cum ce de la PNL {ironic gideam}.

Alte articole din: Ultimele Stiri