Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Titus Corlățean, dezlănțuit în Parlament. Atac la Iohannis, PNL, statul paralel și Ponta

Thursday, 10 October 2019, 11:14 Sursă: REALITATEA.NET

Nu vor să lipsească băieții de la UDMR care iși încarcă bateriile, când cu unii, când cu alții. Nu o să ajungeți ajunge la putere, voi cei care ați girat și sustinut binomul securistic, atacurile asupra justiției.

N-a contat pentru dvs. că peste 60% dintre magistrații României au fost urmăriți penal de DNA sau judecători au fost târâți în pușcării, pentru ca mai apoi să fie liberi. Niciodată nu ați condamnat. Cine răspunde? Ăsta e motivul pentru care patronul de la Cotroceni vrea desființarea SIIJ. Cum e posibil ca în aceasta fotografie de familie fericitaă să se alăture oameni care au suferit din cauza serviciilor și a statului paralel?",  spus Corlățean în PArlament.

”După atâția ani, cred că este cea mai slabă moțiune din ultimii ani. Ca să citez un lider al opoziției: moțiunea asta aduce a cântec de jale de pe la 1800. Dincolo de asta, rămân impresionat cum Octavian Goga este o mare necunoscută pentru acest domn candidat.

M-am uitat peste moțiunea de cenzură și n-am văzut nimic! Zero! L-am văzut doar pe domnul Orban, care să dădea în lanțuri spre deliciul publicului. Nu văd un program, nu văd nimic, zero! Domnul Julien Dacian Cioloș știe mai bine!”, a spus Corlățean.

 "Neomarxiștii vor legifera după moțiune căsătoriile gay în România. Chiar ne putem imagina o fotografie de familie care să reunească pe haștagieni și securiști dovediți mai nou de CNSAS. Așa cum este cazul liderului USR de la București, Capitala României, alături de Petrov și fixat de urmașii lui Brătianu, de cei care au renunțat la statului de securiști, pentru a deveni ofițeri de informații, alături de doamna Kovesi. Nu veți deveni niciodată o alternativă, toți cei care ați apărat un secursit clasificat de SRI", a declarat Corlățean.

„V-au convenit și v-au bucurat. Cine răspunde pentru aceste abuzuri? Acesta este motivul principal pentru care patronul dvs de la Cotroceni și dvs doriți desființarea SIIJ, ca să acoperiți abuzurile și să stopați tragerea la răspundere în fața justiției, nu în fața politicului, a celor care au abuzat și care vă manevrează ca pe niște păpuși de mucava. (...) Cum este posibil ca în această fotografie fericită de familie să se alăture oameni care au avut de suferit ei sau membrii familiilor lor din cauza acestor abuzuri. Cum este posibil să stai la masă cu Petrov, cu neomarxiști și cu arogantul patronul de la Cotroceni, campionul încălcării cu dispreț a Constituției și deciziilor CCR”, a spus Corlățean.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ