Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Teodorovici, atac la Cîţu: ”Ăsta e scopul Guvernului, să depăşească ţinta de deficit?”

Monday, 02 December 2019, 22:33 Sursă: Realitatea.NET

"Cred că era o obligaţie de-a noastră să depunem această moţiune, plecând de la toate declaraţiile incorecte şi nejustificate de până să devină ministru, conferinţa de presă de după doar câteva zile de mandat şi tot ce s-a întâmplat de o lună de zile încoace. Dânsul, prin măsurile aplicate sau neaplicate de când sunt cei de la PNL la guvernare, a afectat economia.

Uitaţi-vă la cursul EURO, valoarea împrumuturilor contractate de actualul Guvern şi, mai ales, rectificarea bugetară, asumată pe un deficit foarte mari. Rolul unui Guvern este de a se încadra într-un deficit, puteau să facă rectificarea în deficitul de 3 la sută şi după 2 luni de guvernare puteau să vadă cât ajunge deficitul. Nu trebuiau să facă asta de la început. Ăsta e scopul Guvernului, să depăşească ţinta de deficit?

Primele declaraţii ale domniei sale, cele legate de bugete paralele, registre duble, nu trebuiau făcute. Am văzut şi o declaraţie despre listarea CEC la bursă. E adevărat, listarea unei companii e un lucru bun. Dar dacă facem o listare la bursă a CEC azi, cota statului în zona bancară scade. România, prin capitalizarea CEC-ului şi cumpărarea de către EXIM Bank a Băncii Româneşti, este la 14 la sută cotă în piaţa bancară, cotă foarte mică", a declarat Eugen Teodorovici la un post național de televiziune.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-03 06:49:06
horlandino crede multe prostii !!!

Nici macar in spirit pur comunistoid (mai degraba spirit de ciordel), el isi inchipuie ca datoria unui ministru este de a MINTI si MASLUI date si fapte pentru a crea buna dispozitie sociala pe perioada mandatului !!! EL isi inchipuie ca poporul nu e matur suficient ca sa inteleaga si trebuie mintit pe loc si folosit sa se obtina bani de pe spinarea lui !!! De ce sa spui ca bugetul, cirpit cu multe imprumuturi de la banci, se duce pe salarii si pensii cind poti sa zimbesti asa cum spun consultantii perciunati si sa ignori evidentele si cifrele si sa NU le spui ca nepotii lor au de platit salariile si pensiile pe care le iau acum !!! Adica minca pe datorie ...

2019-12-03 09:49:46
Paine si circ in Romanica

Lasa ca au venit Bufonii sa guverneze fara imprumuturi.... Repara astia tot... Un buget amarat nu stiu sa-l construiasca ba mai mult nenorocesc cifrele de nici imprumuturi nu o sa le mai dea nimeni. Horlandino are dreptate, mai bine mergi la drum cu un hot decat cu o turma de prosti.

Alte articole din: POLITICĂ