Taxa pe OXIGEN se amână! Ce spune primarul Bucureștiului

Monday, 09 December 2019, 15:43 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Aplicarea taxei OXIGEN se amână, în scopul informării. 

Din luna martie 2020, va începe aplicarea propriu-zisă a taxei Oxigen. Gabriela Firea a anunțat că în ianuarie și februarie 2020, măsurile se vor axa pe informare. În rest, nu se schimbă nimic cu privire la aplicarea taxei Oxigen. 

”Deoarece conștientizăm faptul că cetățenii trebuie să fie mult mai bine informați, să înțeleagă care sunt beneficiile acestui program și al vinietei Oxigen, am luat hotărârea, împreună cu Direcția Transporturi, și vom anunța și colegii din Consiliul General, ca lunile ianuarie și februarie să fie dedicate informării și conștientizării acestui program care ajută foarte mult în combaterea poluării, dar, de asemenea, și la diminuarea traficului în zona centrală a Capitalei și, din luna martie, să începem aplicarea propriu-zisă. 

Vrem să ne asigurăm că proiectul este aplicabil, nu e vorba despre o derogare sau amânare neapărat de teama unor reacții, ci pentru că este normal ca populația să înțeleagă rolul acestui proiect Oxigen foarte necesar pentru București”.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-09 16:34:16
Andrei

Cetățenii au înțeles: 1.Talharirea"așa-zisa legală" a cetățenilor pentru gruparea de crima organizata din politica. 2. Cazarea copiilor din cartierele muncitorești, (acolo unde numărul de locuitori pe km 2 este mare" Un fel de gazare ,asemănătoare celei aplicate de naziști în lagărele morții.. Ce spuneți Firea și acoliții din Consiliul General...?

Alte articole din: Ultimele Stiri