Tăriceanu recunoaște TENSIUNILE dintre ALDE și PSD

Sunday, 17 February 2019, 19:53 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Liderul ALDE vine cu explicații legate de atacul său la adresa ministrului de Finanțe, Eugen Teodorovici. Tăriceanu spune că ministrul era supărat în ziua declarațiilor, dar speră ca, pe viitor, astfel de diferende să se discute în interiorul coaliției.

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, vine cu explicații, după atacul său la adresa ministrului de Finanțe, Eugen Teodorovici. Tăriceanu a explicat că are nemulțumiri în ceea ce privește deciziile coaliției, dar a precizat că și într-o căsnicie mai există certuri, dar în ansamblu asta nu contează.

”Nu se întâmplă nimic. Domnul Teodorovici în ziua în care a făcut declarațiile era supărat. Am văzut că a făcut tot felul de aprecieri față de diverse persoane, era foarte supărat. Eu cred că este suficient de matur să înțeleagă că astfel de lucruri se rezolvă în cadrul coaliției, nu prin astfel de declarații.

Probabil că sunt multe situații în care am nemulțumiri și am nemulțumiri, astea se pot rezolva în cadrul coaliției. Diferențele de opinie nu pot duce la tensiuni pentru că avem un program de guvernare și avem liniile directoare. Și într-o căsnicie mai există certuri, dar în ansambu asta nu înseamnă nimic ”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la România TV.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri