Coronavirus - România: 2245 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Scandal la Iași! Dragnea, numit Erdogan de protestatari - VIDEO

Saturday, 20 April 2019, 13:53 Sursă: REALITATEA.NET

,,Dar cine este Dragnea? Erdogan? Dragnea e Erdogan? E spațiu public. Eu plătesc pentru teatrul ăsta impozit. Dacă ești securist asta e altceva. Este închiriat? Nu se închiriază, e spațiu public. 1 Mata nu ești comunist, bre. Cine e comunist? Câți ani ai? Vreți aragaze și frigidere? Vă dau acum." ... s-a înfuriat un protestatar la Iași.

Dragnea fost așteptat la Iași de mai mulți protestatari, care l-au huiduit în momentul în care acesta a ajuns la Teatrul „Luceafărul“ și au afișat un banner cu mesajul „Bine ai venit, nimicule!“ Altor protestatari le-a fost interzis să intre pe esplanadă cu mesaje anti PSD, scrie realitateadeiasi.net.

Protestatarii au striga lozinci anti PSD, iar unul dintre aceștia a fost luat de Jandarmerie, fiind acuzat că ar fi intrat într-o altercație cu o altă persoană.

Șeful PSD nu a ținut niciun discurs în fața oamenilor veniți pe esplanada Teatrului „Luceafărul“, preferând să intre repede în clădire.

La manifestare au fost aduși mai mulți oameni cu autocare și microbuze de către liderii PSD din județ. Autocarele și microbuzele au fost parcate pe strada Anastasie Panu, deși acolo oprirea e interzisă. În loc să fie amendați de către polițiști, aceștia au stațioant în zonă pentru a le păzi.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ