Remanierea lui Toader, decisă în CEx-ul PSD. Dăncilă fuge de responsabilitate

Monday, 08 April 2019, 14:46 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

„Suntem guvern politic, suntem susţinuţi politic şi este foarte bine ca aceste discuţii să le avem în cadrul politic, în cadrul Comitetului Executiv Naţional. După ce vom lua această decizie, voi ieşi public şi am să o comunic”, a menţionat premierul.

Ședința Comitetului Executiv al PSD pentru remanierea Guvernului, anunțată de Dragnea, se amână

Conducerea PSD amână pentru săptămâna viitoare ședința Comiteului Executiv, au declarat, pentru Hotnews.ro, surse din interiorul partidului. Amânarea ședinței are loc în contextul în care, la Sent, se discută moțiunea simplă împotriva lui Tudorel Toader. Potrivit surselor citate, senatorii PSD vor vota în favoarea demersului Opoziției. Președintele PSD, Liviu Dragnea anunțase la sfărșitul săptămânii trecute că este necesară cât mai curând o ședință a Comitetului Executiv pentru reorganizarea Guvernului.

"Este o săptămână încărcată, cu multe evenimente și în Parlament și în teritoriu, cu mitingul PSD programat la Craiova. Nu este timp de CEX, în plus să vedem ce se întâmplășți cu moțiunea simplă împotriva lui Toader. Mulți parlamentari sunt nemulțumiți de Tudorel Toader și ne așteptăm să fie adoptată moțiunea", au explicat sursele citate.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat vineri un atac la adresa premierului Viorica Dăncilă și a ministrului Justiției, Tudorel Toader, pe fondul nemulțumirilor față de refuzul Guvernului de a adopta ordonanța de urgență de modificare a codurilor penale.

Dragnea se spală pe mâini de OUG-urile pe Justiţie şi de Tudorel Toader

Biroul Permanent Național al Senatului a decis luni să amâne până miercuri moțiunea impotriva lui Tudorel Toadear, din cauza lipsei de cvorum. Moțiunea simplă inițiată de PNL ar putea fi votată miercuri, în cazul în care nu se vor mai înregistra absențe în rândul parlamentarilor PSD și PNL.

Moțiunea împotriva lui Tudorel Toader se amână până miercuri


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri