Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Rareș Bogdan, replică acidă pentru Liviu Dragnea, după atacul violent al șefului PSD

Saturday, 11 May 2019, 12:45 Sursă: REALITATEA.NET

Rareș Bogdan crede că Liviu Dragnea și liderii PSD sunt disperați și se tem de cei care îi pot bate în alegeri.  

”Sa vedem si pozele acum..... Din nou. Stiu ca ii doare rau ca m-am salutat cu cordialitate si respect cu Doamna de Fier a Europei. Stiu ca ii doare rau ca am schimbat cateva cuvinte cu distinsa Doamna Cancelar a Germaniei. Stiu ca ei nu inteleg ca respectul aratat unei Doamne, in cazul acesta pe nume Angela Merkel, este chiar mai important decat modul de a saluta un prim ministru al unui stat prieten si aliat. Mai stiu insa ca Dragnea si ai sai sunt disperati si se tem exact de cei care ii pot bate rau in Alegeri”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Contra-manifestație la mitingul PSD de la Galați: Îmbrânceli cu jandarmii - VIDEO

Liviu Dragnea îl atacase cu puțin timp în urmă, în timpul mitingului de la Galați. 

”Ați văzut poza cu Rareș Bogdan care s-a închinat în fața Angelei Merkel? De la ăștia așteptăm noi salvarea? De ani de zile acești oameni numai asta fac, altceva nu știu”, a spus Liviu Dragnea.

Ulterior, Rareș Bogdan a completat cu un nou răspuns.

”Dragnea e leu in Romania, pazit de jandarmi. Cand iese din tara umbla cu caciula in mana si cu banii in buzunar poate-poate il baga cineva in seama. Eu fac parte din familia politica a popularilor europeni, la fel cu doamna Merkel. Intre liberalii romani si doamna Merkel exista respect reciproc si exista civilizatie si bun simt. Dragnea este sluga in fata lui Timmermans , isi pune partidul sa-l sustina si lui Timmermans ii e rusine sa fie vazut cu Dragnea. Cine arata mai rau? Eu care sunt respectuos cu doamna Merkel, chiar galant ca orice roman si european educat, Doamna Merkel la randul domniei sale este respectuoasa cu noi sau Dragnea care e umil in fata lui Timmermans care il scuipa in cap si nu il invita nici macar la intalnirea socialistilor din ziua Summit-ului de la Sibiu? 

Stiu ca ii doare rau ca m-am salutat cu cordialitate si respect cu Doamna de Fier a Europei. Stiu ca ii doare rau ca am schimbat cateva cuvinte cu distinsa Doamna Cancelar a Germaniei. Stiu ca ei nu inteleg ca respectul aratat unei Doamne, in cazul acesta pe nume Angela Merkel, este chiar mai important decat modul de a saluta un prim ministru al unui stat prieten si aliat. Mai stiu insa ca Dragnea si ai sai sunt disperati si se tem exact de cei care ii pot bate rau in Alegeri.

PS Am incercat sa explic aici pentru oamenii frumosi, liberi, educati, civilizati si cultivati care vor intelege exact ceea ce grobienii, arogantii, impertinentii si badaranii grupati in mintea si in jurul lui Dragnea nu vor intelege niciodata”, a scris Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan și ceilalți lideri PNL s-au întâlnit joi cu liderii Partidului Popular European, familia politică a liberalilor, înaintea summitului european de la Sibiu.

Șeful PSD Liviu Dragnea a afirmat, la Galați, că ”astăzi, ținem summitul PSD la Galați”. ”Suntem europeni și la Galați și la Tulcea, și în Muntenia, și în Oltenia, și în Banat, noi suntem europeni în toată țara”, a afirmat liderul PSD .

Acesta a mai spus că Iohannis a furat Ziua Europei. ”A ținut să prezinte liderilor europeni România așa cum a vrut el, a folosit acest summit pentru campania sa electorală”, a spus acesta.

”Oriunde mergem în țare este un grup de bătăuși. Este un grup de bătăuși care se ține după noi. Aseară, la Galați, au fost găsiți bolovani, pietre și bâte. Iohannis vrea să ne conducă cu bâta”, a mai declarat acesta.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ