Ramona Bruynseels își face partid pentru locale și prezidențiale

Friday, 13 December 2019, 15:49 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Ramona Ioana Bruynseels, fost candidat la președinție, pregătește un nou partid politic, social liberal, care se va axa, între altele, pe sprijinirea capitalului autohton și atragerea de noi investiții, politici sociale, diaspora și renașterea patriotismului, cu care vrea să participe la alegerile locale și parlamentare.

La inceputul lunii decembrie, fosta candidata la presedintie a anuntat inceperea unui proiect despre care afirma ca este dedicat oamenilor si tarii.

Vineri, ea a declarat: "Sunt in curs de inregistrare a primului pas din proiectul meu - infiintarea asociatiei POT (Pentru Oameni si Tara), care va avea preocupari civice si va urmari asezarea ideii de excelenta in politica, de pregatire a politicienilor nu neaparat tineri si din orice partid si implementarea de proiecte concrete si atragere de fonduri".

Asociatia va fi deschisa tuturor celor care doresc sa activeze in calitate de voluntari si nu neaparat si, prin ea, vor fi demarate mai multe proiecte.

Pasul urmator va fi inregistrarea unui nou partid: "Vom inregistra o noua miscare politica, ce va fi condusa de subsemnata. Asta pentru ca ne-am consultat votantii. Oamenii care m-au votat sunt mai loiali si foarte incarcati de pasiune.

Mi-au spus: 'Sa nu mergeti in niciunul dintre celelalte partide, sa va faceti propriul partid, pentru ca asa veti castiga mai multi sustinatori si veti vedea ca asa veti creste'. Dorind sa raman pe scena politica si sa raspund asteptarilor lor, am mers pe ideea formarii unui nou partid".

Ea a precizat ca exista deja un colectiv din care fac parte oameni care au mai activat in politica, insa nu la un nivel recunoscut, si oameni noi.

"Sunt si oameni care au mai facut parte din partide politice, dar nu au avut functii sau nu au fost implicati in politica de la varf, ca sa fie infestati, sa zic asa. Este nevoie si de oameni cu experienta politica. Ii asteptam langa noi, dar, sigur, vom face o selectie riguroasa, ca sa ne asiguram ca toti cei care vin rezoneaza cu ideile si valorile noastre".

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-14 14:06:15
Stroe vasilica

...poate partida,nu partid,doamna ioana bruxxxxles,partida de septic,sau tabinet,sau rumy,,,scufundate,, sau poker pe dezbracate...ca partid...dumnezeule...nici litere de alfabet nu mai sunt...inflatie de gulgutieri....

Alte articole din: Ultimele Stiri