Procurorii DNA, la Primăria Timișoara. Anunțul primarului Nicolae Robu

Monday, 10 June 2019, 14:31 Sursă: REALITATEA.NET

"Nu a fost nicio descindere şi nicio percheziţie, ci au fost doi procurori DNA care au prezentat o adresă prin care au solicitat documentaţia aferentă a circa 10 autorizaţii de construcţie şi certificatele de urbanism conexe. Domnii procurori s-au prezentat la cabinetul meu, mi-au spus despre ce este vorba, am chemat persoanele responsabile din Direcţia de Urbanism şi am stabilit că astăzi şi mâine se fac copiile după documentele respective şi se transmit la DNA", a afirmat Nicolae Robu, într-o intervenţie la România TV.

Edilul a menţionat că nu ştie amănunte, ci doar a auzit că ar fi vorba despre nerespectarea regimului de înălţime la construirea unor clădiri, potrivit autorizaţiei.

"Nu m-am implicat, ancheta trebuie să-şi urmeze cursul. A fost o atitudine impecabilă şi politicoasă a procurorilor DNA. Aşteptăm să se elucideze ce s-a întâmplat, probabil că au fost sesizări", a spus Nicolae Robu.

Săptămâna trecută, Nicolae Robu a emis o notă internă prin care îi avertiza pe angajaţii Direcţiei de urbanism a Primăriei Timişoara că îi va supune unor teste de evaluare profesională pe cei care vor continua să îngreuneze actul birocratic şi nu vor respecta termenele de răspuns şi eliberare cu celeritate a documentelor, la solicitările cetăţenilor, persoane fizice sau investitori, în interesul cetăţenilor şi al municipiului.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri