Preşedinţia, despre legătura dintre românul plecat la muncă şi găina care trece prin faţa bisericii

Friday, 26 February 2016, 15:58 Sursă: REALITATEA.NET

Sandra Pralong, consilier de stat pentru Diaspora in cadrul Administratiei Prezidentiale, a propus, in cadrul dezbaterii "Diaspora romaneasca, vector de dezvoltare", desfasurate marti la Cotroceni, ca in cadrul proiectului "internet in sate" sa fie instalate camere de luat vederi in fata obiectivelor in fiecare sat, astfel incat romanii plecati in strainatate "sa isi vada gaina care trece prin fata bisericii", scrie hotnews.ro

Adaugă părerea ta

"Ma incanta intiativa domnilor ministri, in primul rand internet in sate. Poate ca punem camere de luat vederi in fata obiectivelor in fiecare sat, pentru ca romanii din strainatate sa isi vada gaina care trece prin fata bisericii. Nu va dati seama ce atasament ar crea aceasta legatura extraordinara", a declarat Sandra Pralong, consilier de stat la Departamentul pentru Relatia cu Romanii din Afara Granitelor al Administratiei Prezidentiale.

Aceasta se refera la initiatina ministrului Comunicatiilor, Marius Bostan, care anuntase ca Romania va implementa un proiect cu finantare UE pentru internet in banda larga in 780 de sate.