Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ponta, despre cum ajungi premier sau ministru: "A spus domnul Dragnea că eşti frumoasă"

Friday, 23 March 2018, 11:40 Sursă: REALITATEA.NET

"Va rog sa cititi cu atentie aceste cuvinte chiar emotionante ale unui om aflat intr-o situatie dificila! Si ganditi-va cum am ajuns sa “teleormanizam” toata Romania multiplicand exponential aceste cazuri dranatice .

Este important sa cititi pentru ca ceea ce s-a intamplat timp de 15 ani in Teleorman se intampla de peste 1 an in Bucuresti si in toata tara - oamenii sunt cumparati cu functii de la stat pentru care nu au nicio calificare si pe care nici nu sunt in stare sa le exercite , criteriile de promovare nu au nicio legatura cu competenta, profesionalismul si onestitatea !

Asa se aleg Premierii si Ministri, vicepresedintii PSD , parlamentarii sau conducatorii unor institutii fundamentale ale Statului :

1. Esti din Teleorman sau ai dat contracte la Teldrum 
2. A spus Domnul Dragnea sa fi numit ( angajat) in functie
3. A spus Domnul Dragnea ca “esti frumoasa”

In felul acesta Guvernul, Parlamentul, PSD vor merge din ce in ce mai rau afectand viata noastra de azi si mai ales cea de maine! Si nu mai insistati ca vorbesc prea mult de Dragnea - cat timp el este autorul si conducatorului acestui Sistem corupt si iresponsabil trebuie sa vorbesc si sa ma lupt cu el asa cum m-am luptat cu Basescu!

Este datoria mea ( si a oricarui om care pune viitoruk tarii noastre inaintea propriului buzunar, birou, secretare si masini de serviciu) sa nu asistam pasibili si sa luptam ca acest Sistem sa plece cat mai repede de la Putere!", scrie Ponta.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ