PNL a mai ”achiziționat” un parlamentar de la PSD

Wednesday, 11 December 2019, 14:12 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Deputatul PSD Cristina Burciu și-a anunțat, miercuri, afilierea la grupul parlamentar al PNL, după ce la sfârșitul lunii octombrie, anunțase că va vota învestirea Guvernului Orban, pe motiv că România trebuie să intre într-o zonă de stabilitate.

”Subsemnata Burciu Cristina, prin prezenta că aduc la cunoștiință faptul că, începând cu data de 4 decembrie 2019, îmi încetez activitatea în calitate de deputat al Grupului parlamentar al PSD și voi activa în Grupul parlamentar al Partidului Național Liberal”, se arată în informarea trimisă conducerii Camerei Deputaților de Cristina Burciu.

Ea a anunțat la sfârșitul lunii octombrie că va vota Guvernul Orban, pe motiv că România trebuie să intre într-o zonă de stabilitate.

"Dincolo de culoarea politică a unui parlamentar, obiectivul oricărui ales este acela de a se asigura că acțiunile sale politice generează efecte pozitive pentru cetățeni, și nu invers. Vreau ca România să intre într-o zonă de stabilitate, vreau să nu fie pusă în pericol plata salariilor la finalul anului, pentru care e necesară rectificarea bugetară, vreau ca ratele bancare ale românilor să se mențină la un nivel rezonabil și cursul de schimb să rămână în echilibru, vreau ca România să aibă buget de stat pentru anul viitor. Toate aceste lucruri nu se pot petrece câtă vreme România nu are un Guvern în funcție", a scris Burciu pe Facebook.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-11 14:18:25
Mircea

MILF oportunist...

2019-12-11 14:45:12
Agentul Petrov

Orice om cu juma de neuron si o umbra de decenta sau onoare ar disparea din prejma ciordeilor !!! orice au atins a devenit o infectie, o gogalizare !!!

Alte articole din: Ultimele Stiri