Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Orban, ședință cu liderii de filiale PNL la Modrogan! Liberalii iau în calcul alianțe cu USR-PLUS, singurul adversar fiind PSD

Tuesday, 07 July 2020, 09:12 Sursă: Realitatea.NET

Întâlnirea are loc în Modrogan, la această oră. Tema principală de discuție se va axa pe alegerile locale din aceaată toamnă.

Liberalii își stabilesc în detaliu candidaturile pentru consiliile județene, primării și consilii. Conform unor surse, aceștia au la dispoziție 7 zile pentru a definitiva listele candidaților. De asemenea, peneliștii vor stabili echipele de campanie, bugetele și panotajul din precampania electorală.

În ședința PNL de astăzi se iau în discuție și posibile alianțe. Cei de la PNL vorbesc despre parteneriate cu USR-PLUS, singurul adversar politic fiind PSD.

Președintele PNL - Ludovic Orban le-a spus liderilor de organizații județene că în campanie trebuie să se respecte regulile de distanțare și protecție.

Alegeri locale pe 27 septembrie

Tot astăzi, plenul Senatului ia în discuţie, marţi, în sesiunea extraordinară, două proiecte privind data alegerilor locale, propunerea fiind 27 septembrie.

Astfel, pe ordinea de zi a plenului se află o propunere legislativă privind stabilirea datei alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2020, iniţiată de liderii grupurilor parlamentare ale UDMR - Cseke Attila şi Benedek Zacharie -, precum şi proiectul de lege privind stabilirea datei alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2020, precum şi a unor măsuri pentru buna organizare şi desfăşurare a acestora.

Ambele proiecte vor intra în dezbaterea Comisiei juridice marţi dimineaţă, potrivit site-ului Senatului.


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ