Coronavirus - România: 2738 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Orban își felicită miniștrii: ”Mulți dintre parlamentarii PSD s-au descalificat la audieri”

Thursday, 20 February 2020, 12:59 Sursă: Realitatea.NET

”Încep prin a vă felicita, de față cu mass-media, evident, pentru prestația din comisiile de specialitate. Mulți dintre dvs. n-ați fost parlamentari și nu cunoașteți istoria audierilor candidaților la funcția de ministru în comisiile de specialitate. Ce s-a întâmplat la aceste audieri nu s-a întâmplat niciodată. Audieri de 3 ore, 3 ore jumate. PSD, de fiecare dată când a avut majoritate parlamentară, nici măcar nu le-a permis la candidații de miniștri să răspundă la întrebările la care n-aveau răspuns” a spus Ludovic Orban în ședința de guvern. 

”Atâta agresivitate, împinsă, de multe ori, până la mitocănie și la depășirea unui limbaj civilizat, cât a fost în aceste audieri, rar mi-a fost dat să văd. Descalifică pe mulți parlamentari PSD care au coborât nivelul audierilor atât de jos”, a continuat Orban, care i-a felicitat pe miniștri că au făcut față cu brio. 

El a făcut, de asemenea, o remarcă pe seama avizului favorabil primit de ministrul propus al Agriculturii.

”Sigur că... cei care au primit aviz favorabil trebuie să-și pună întrebări. Într-o evaluare ulterioară, va trebui să găsim răspuns la această întrebare. În locul dvs., dle ministru Oros n-aș fi făcut postare că am primit aviz favorabil, mi-aș fi pus întrebarea de ce" a spus Ludovic Orban, în ședința de guvern. 

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ