Orban crede că social-democraţii "îi mint pe români" că doresc eliminarea pensiilor speciale

Wednesday, 15 January 2020, 22:07 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, că social-democraţii "îi mint pe români" că doresc eliminarea pensiilor speciale, arătând că în cazul în care va exista o sesiune extraordinară a Parlamentului, va solicita introducerea pe ordinea de zi a plenului a proiectului PNL privind desfiinţarea acestor pensii.

"Inventatorii pensiilor speciale sunt aceşti demagogi pesedişti, care probabil când s-au uitat în sondaje şi au văzut că aproape 90% din populaţia României este împotriva pensiei speciale şi după ce ei au fost inventatorii şi promotorii pensiilor speciale, acum îi mint iar pe români că vor să taie pensiile speciale", a spus Orban, după ce a participat la evenimentul dedicat Zilei Culturii Naţionale organizat la Ateneu.

El a afirmat că proiectul de lege aflat în dezbatere parlamentară este cel iniţiat de PNL, indicând că liberalii în mod consecvent nu au susţinut pensiile speciale, ci doar pe cele de serviciu pentru militari.

"Nu mă interesează demagogia lor. În ce ne priveşte pe noi, cu siguranţă, dacă va exista sesiune parlamentară extraordinară, vom cere introducea pe ordinea de zi a plenului a proiectului de lege iniţiat de PNL referitor la desfiinţarea mai multor categorii de pensii speciale şi vom vedea atunci ce face PSD", a adăugat Ludovic Orban.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-16 01:21:48
Robert

Ai vrea desfiintarea lor dar sa o faca PNL nu PSD. Am inteles ca puteati s-o initiati in Parlament dar n-ati facut-o de teama testarii noii majoritati, de frica motiunii de cenzura. Lasati pe altii s-o faca poate curajul v-a disparut odata cu ocuparea fotoliilor confortabile din Guvern si deschiderea unor noi orizonturi spre propasirea financiara proprie, se stie ca saracia naste monstri, nu credeam insa ca este atat de raspandit fenomenul asta in PNL, parazitati tot sistemul de stat cu rude si meseni PNL copiind exact manevrele PSD cu singura diferenta ca VOI PNL urlati inca HOTII! si in final procedati identic cu PSD. Oamenii au inghitit-o acum cu Iohanniss insa daca credeti ca o mai inghit la urmatoarele alegeri va inselati, pentru prima data in istorie Dreapta PNL-ista se comporta precum PSD-ul lui Iliescu mintind in campania electorala ca ve-ti face concursuri de ocupare functii in Administratie, lasand loc oamenilor capabili, insa va puneti proprii meseni in posturi indiferent de

Alte articole din: Ultimele Stiri